Open menu

Continuïteit is belangrijk …

In onze systemen werken we met veel verschillende kastjes. Kastjes die temperatuur meten, licht regelen, of bepalen wie wel en wie niet naar binnen mag. Maar kastjes verkopen is niet ons doel. Ons doel is: uw vraagstuk oplossen. Daarom redeneren we altijd vanuit u, en nooit vanuit de techniek.


… voor gebouwbeheersystemen

Gebouwbeheersystemen zorgen ervoor dat het leef- of werkklimaat in uw pand precies zo is als u het hebben wilt. En ze zorgen ervoor dat de verlichting brandt op de momenten dat u dat nodig vindt – en niet op andere momenten. Dat doen ze zonder dat u aan de knoppen hoeft te zitten. En op zo’n manier, dat u niet alleen het beste resultaat krijgt, maar ook de laagst mogelijke energierekening.

 

… voor geïntegreerde systemen

Met dezelfde software als waarmee we uw klimaat en verlichting aansturen, kunnen we ook een geïntegreerd systeem maken. Daarmee zorgen we ervoor dat u in hetzelfde systeem uw toegangsbewaking, cameratoezicht, en brandmeldsysteem kunt monitoren. En dat al die systemen bovendien met elkaar gaan samenwerken. Dat biedt tal van voordelen. Zo is het al gauw goedkoper als u één geïntegreerd systeem heeft, dan wanneer u allerhande losse systemen heeft, met ieder hun eigen onderhoudscontract en hun eigen computer om op te draaien.

En door de samenwerking gaan goed functionerende systemen nog betere resultaten opleveren. Gaat bijvoorbeeld het brandalarm af? Dan draait de dichtstbijzijnde camera naar de vuurhaard, wordt de ventilatie uitgeschakeld en wordt tegelijkertijd de toegang zó geregeld, dat medewerkers kunnen vluchten, en de brandweer snel naar binnen kan.


… of voor uw energiebeheer

Real-time inzicht in hoeveel energie u wanneer verbruikt. Met overzichten per verbruiker en per jaar. Zodat u zeker weet dat u niet teveel betaalt, én het klimaat zo mijn mogelijk belast. Dat is wat u wint met een energiebeheersysteem. En ook dat is te koppelen aan een geïntegreerd systeem. Zo kan uw gebouw zichzelf reguleren.

 

En altijd met de beste hardware

Wij werken uitsluitend met apparatuur van Siemens en van Saia-Burgess. Allebei merken met bewezen kwaliteit. Doordat we ons tot twee merken beperken, hebben we ons er echt in kunnen verdiepen. We weten precies wat wel niet kan. Daardoor krijgt u industriële apparatuur tegen marktconforme prijzen, met de expertise om het potentieel van de technologie volledig te benutten.