Open menu

Laat het gebouw voor u werken …

U wilt de ideale omstandigheden creëren in uw pand. Maar wat die ideale omstandigheden zijn, verschilt van dag tot dag, van moment tot moment en van persoon tot persoon. En u kunt zelf continu aan alle knoppen gaan draaien, maar waarschijnlijk wilt u uw tijd liever anders besteden. Laat daarom het gebouw voor u werken.

… met brains for your building

Brains for your building - dat zijn de hersenen én het zenuwstelsel van uw gebouw. Om tijdig actie te kunnen ondernemen, moet uw systeem immers ook weten wat er aan de hand is. En vooral: wat er zometeen aan de hand is. Dankzij sensoren in uw gebouw en, in sommige gevallen, informatie via internet weet uw systeem dat ook. Zo kan uw gebouw zelf bedenken wat nodig is, en wat niet nodig is. En er actie op ondernemen. 24 uur per dag, ook als er niemand aanwezig is. Dat is het voordeel van automatisering. Bij calamiteiten, ook 's nachts, doet uw systeem een melding. En grijpt het in om vervolgschade te voorkomen.

… en oog voor wensen én mogelijkheden

Uw wensen zijn leidend voor het resultaat - want de technische mogelijkheden zijn eindeloos. Hetzelfde systeem dat voor u het klimaat regelt, kan ook de verlichting regelen en de zonwering aansturen. En de verwarming anders instellen als het weet dat het over vier dagen warm weer wordt. De vraag is alleen: wat past bij u? Qua budget én qua het beheren van data? Daarover sparren we graag met u. Zodat óók het brein van uw gebouw precies bij u past.