Open menu

Project Engineer

Wie zijn wij?

Bij BUILDING technology realiseren we gebouwbeheersystemen waarbij de mens centraal staat. Dat doen we door gebouwgebonden installaties als luchtbehandeling, verlichting en verwarming te automatiseren. Al die losse deelsystemen integreren we in één overkoepelend systeem. Zo zorgen we voor een omgeving waarin het prettig werken is.

Bij alles wat we doen, leggen we de nadruk op kwaliteit. We zijn onafhankelijk van fabrikanten, en weten wat er te koop is. We bouwen op de ervaring, de nieuwsgierigheid en het innovatief vermogen van ons team. De techniek verandert snel, en daar maken we graag gebruik van.

Wie ben jij?

Jij bent het technische en organisatorische aanspreekpunt voor onze klanten, onze onderaannemers en de eindgebruiker van onze producten. Je helpt mee om van onze projecten successen te maken. Dat doe je door ze te begeleiden en uit te voeren. Je hebt een afgeronde technische opleiding op mbo-niveau én je hebt ervaring met GBS- en DDC-systemen, communicatieprotocollen, en ICT-netwerken.

Je start samen met de Projectleider projecten op, op basis van opdracht- en offertegegevens. Samen gaan jullie aan de slag met:

  • het opstellen van regeltechnische omschrijvingen;
  • het engineeren van communicatieprotocollen en ICT-netwerken;
  • en het opstellen en bewaken van de projectplanning.

Ook zorg je voor de projectoverdracht naar de Software Engineers en de Field Service Engineers, en informeer je hen over eventuele kansen en bedreigingen. Verder onderhoud je het contact met onze klanten, en bouw je een vertrouwensrelatie met hen op. Zo zorg je dat je jouw technische kennis optimaal voor de klant kunt inzetten, én dat je eventueel meerwerk snel ziet en eenvoudig onder de aandacht kunt brengen.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige binnenfunctie met een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Zaken als een goed pensioen en een telefoon en laptop van de zaak vinden we vanzelfsprekend. Net als een natuurlijke balans tussen werk en privé en het plezier van werken in een organisatie die draait om techniek en kwaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken met innovatieve systemen. En investeren graag in de opleidingen die je daarvoor nodig hebt.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Harry Raab.

Mail naar harry.raab@buildingtechnology.nl of bel Harry op 0652322422.