Over BUILDING technology

Samen bouwen we aan een slim, efficiënt en duurzaam gebouw

Onze specialisten

Projectleider

Projectleider

Een projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol leiden van een project namens BUILDING technology. De projectleider realiseert het project door het engineeren van projectgegevens en het coördineren en aansturen van projectmedewerkers.

Software engineer

Software engineer

Een software engineer programmeert regeltechnische systemen en visualisatie voor technische installaties in gebouwen. De engineer ondersteunt de projectleider en de field service engineer op softwaretechnisch gebied, en houdt de marktontwikkelingen nauwlettend in de gaten voor technologische vooruitgang.

Field service engineer

Field service engineer

De field service engineer is het technische aanspreekpunt voor onze klanten en de gebruikers van onze producten. Hij/zij bezoekt onze projectlocaties en stelt GBS- en DDC-systemen in bedrijf. De engineer controleert de software en past deze waar nodig aan. 

Calculator

Calculator

De calculator is verantwoordelijk voor het nauwkeurig inschatten en berekenen van de kosten gerelateerd aan de implementatie van gebouwautomatiserings-systemen. Werkzaamheden zijn het opstellen van gedetailleerde kostenramingen, budgetbewaking, identificeren van kostenefficiënties en adviseren van belanghebbenden over financiële aspecten van automatiseringsprojecten.

S&O Coördinator

S&O Coördinator

De service en onderhoud coördinator is verantwoordelijk voor de coördinatie van onderhoud- en servicewerkzaamheden van onze projecten. De coördinator maakt de planning van onderhoudsprojecten en servicebezoeken. Daarnaast is hij/zij verantwoordelijk voor het opstellen van de offertes van het onderhoud.

De feiten

Mensen staan centraal
Iedere dag werken bij BUILDING technology vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Dat maakt BUILDING technology tot uw betrouwbare partner.

Heel Nederland
BUILDING technology is actief in heel Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn de landelijke installateurs, eindgebruikers en het MKB. Bij BUILDING technology zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business. Bij BUILDING technology zijn we continu op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven BUILDING technology is onderdeel van de VDK Groep. Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we gaan zorgvuldig om met onze leefomgeving.