Open menu

Field Service Engineer

Wie zijn wij?

Bij BUILDING technology realiseren we gebouwbeheersystemen waarbij de mens centraal staat. Dat doen we door gebouw gebonden installaties als klimaatinstallaties, verlichting en zonwering te automatiseren. Al die losse deelsystemen integreren we in één overkoepelend systeem. Zo zorgen we voor een omgeving waarin het prettig werken is.

Bij alles wat we doen, leggen we de nadruk op kwaliteit. We zijn onafhankelijk van fabrikanten, en weten wat er te koop is. We bouwen op de ervaring, de nieuwsgierigheid en het innovatief vermogen van ons team. De techniek verandert snel, en daar maken we graag gebruik van.

Wie ben jij?

Jij bent het technische aanspreekpunt  voor onze klanten en de gebruikers van onze producten. Je hebt een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau én je hebt ervaring met datanetwerken en GBS- en DDC-systemen. Je bezoekt vaak onze projectlocaties, waar je GBS- en DDC-systemen in bedrijf stelt. Je controleert de software en past deze waar nodig aan. Dit doe je voor:

  • programmastrategieën voor technische systemen,
  • de visualisering van deze systemen in het Gebouw Beheer Systeem,
  • seriële koppelingen zoals Modbus, DALI, KNX en BACnet,
  • en klantspecifieke applicaties.

Een inbedrijfstelling verzorg je in prettige samenwerking met de technici van onze klanten. Eventuele aanpassingen verwerk je in de tekeningen, en bij bijzonderheden schakel je snel efficiënt met de projectengineer en de klant. Je informeert en instrueert onze klanten en de gebruikers van onze systemen en bent altijd scherp op kansen voor ons bedrijf. Tegelijkertijd bewaak je de klanttevredenheid en ben je je niet bang om aan de bel te trekken als je aandachtspunten ziet.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie met een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Zaken als een goed pensioen en een auto, telefoon en laptop van de zaak vinden we vanzelfsprekend. Net als een natuurlijke balans tussen werk en privé en het plezier van werken in een organisatie die draait om techniek en kwaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken met innovatieve systemen. En investeren graag in de opleidingen die je daarvoor nodig hebt.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Paul Tijssen.

Mail naar paul.tijssen@buildingtechnology.nl of bel Paul op 0653182332.