Open menu

Projectleider

Wie zijn wij?

Bij BUILDING technology realiseren we gebouwbeheersystemen waarbij de mens centraal staat. Dat doen we door gebouwgebonden installaties als luchtbehandeling, verlichting en verwarming te automatiseren. Al die losse deelsystemen integreren we in één overkoepelend systeem. Zo zorgen we voor een omgeving waarin het prettig werken is.

Bij alles wat we doen, leggen we de nadruk op kwaliteit. We zijn onafhankelijk van fabrikanten, en weten wat er te koop is. We bouwen op de ervaring, de nieuwsgierigheid en het innovatief vermogen van ons team. De techniek verandert snel, en daar maken we graag gebruik van.

Wie ben jij?

Jij bent het technische en organisatorische aanspreekpunt voor onze klanten, onze onderaannemers en de eindgebruiker van onze producten. Je maakt successen van onze projecten. Je coördineert ze, stuurt het projectteam aan, en zorgt dat de technische en financiële uitvoering op orde is. Je hebt een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau (of mbo+) én je hebt ervaring met GBS- en DDC-systemen, communicatieprotocollen, en ICT-netwerken.

Jij start zelfstandig projecten op, op basis van opdracht- en offertegegevens. Daarna ben je verantwoordelijk voor:

  • het opstellen van regeltechnische omschrijvingen;
  • het delen en doorspreken van die omschrijvingen met de opdrachtgever;
  • de projectoverdracht naar de Software Engineers en de Field Service Engineers;
  • en de uiteindelijke oplevering van het project;

Verder informeer je de Project Engineer tijdig over eventuele kansen en bedreigingen, en onderhoud je het contact met onze klanten. Je bouwt daarbij structureel aan een vertrouwensrelatie, zodat je ze kunt motiveren om contracten aan te gaan, of om in te stemmen met eventueel meerwerk.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een zelfstandige functie met een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden. Zaken als een goed pensioen en een auto, telefoon en laptop van de zaak vinden we vanzelfsprekend. Net als een natuurlijke balans tussen werk en privé en het plezier van werken in een organisatie die draait om techniek en kwaliteit. We bieden je de ruimte om jezelf te ontwikkelen en te werken met innovatieve systemen. En investeren graag in de opleidingen die je daarvoor nodig hebt.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Paul Tijssen.

Mail naar paul.tijssen@buildingtechnology.nl of bel Paul op 0653182332.